Baciamibio biologische make-up

In de salon heb ik de make-up van Baciamibio, een kwalitatief hoogwaardige biologische natuurlijke make-up lijn uit Italië van Montalto, een gerenommeerde Italiaanse leverancier van gecertificeerde biologische cosmetica producten. Het is een make-up lijn die mild en zacht is voor de huid en haar mooi verzorgd. De make-up is leverbaar in vele mooie kleuren. De naam Baciamibio betekent ‘kus me bio’  in het Italiaans.

Salon belangrijke informatie

Veiligheid is voor ons belangrijk, daarom werk ik volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het Anbos Covid-19 hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon. Indien u vragen hierover heeft licht ik het graag toe. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.

Huidverbeteringsmassage Bindweefselmassage

In mijn salon kunt u terecht voor bindweefselmassage, hiervoor heb ik mijn specialisatie. Een bindweefselmassage en/of pincementsmassage verbetert de conditie van uw huid, zorgt voor een mooie stralende huid. Het is een natuurlijke anti-aging massage, fitness voor uw huid. U kunt de massage los boeken, een gezichtsbehandeling bindweefselmassage of in kuurverband.