Cadeaubonnen

Is er iemand jarig of wilt u een leuke attentie voor een speciale gelegenheid, geef een cadeaubon van Puur Sandra Huidverzorging. Een behandeling kan cadeau worden gegeven of u kiest desgewenst een bedrag. De cadeaubon wordt mooi en feestelijk ingepakt. U kunt een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Nieuw merk

    NatuurKracht Cosmetica

Sinds kort werk ik in de salon ook met het prachtige merk NatuurKracht Cosmetica. Dit omvat de merken Naturgeist, Organic Boost en Officina Naturae. Dit is een huidverzorgingslijn volledig op basis van natuurlijke plantaardige en biologische ingrediënten afgestemd op de specifieke behoeften van uw huid. Een zuivere en groene cosmeticalijn die vrij is van chemische conserveringsmiddelen, parabenen, minerale oliën en PEG’s en ook geschikt is voor veganisten.

Huidverbeteringsmassage Bindweefselmassage

    Bindweefselmassage

    In mijn salon kunt u ook terecht voor bindweefselmassage. Een bindweefselmassage en/of pincementsmassage verbetert de conditie van uw huid, zorgt voor een mooie stralende huid. Het is een natuurlijke anti-aging massage, fitness voor uw huid. U kunt de massage los boeken of in kuurverband.