Cadeaubonnen

Is er iemand jarig of wilt u een leuke attentie voor een speciale gelegenheid, geef een cadeaubon van Puur Sandra Huidverzorging. Een behandeling kan cadeau worden gegeven of u kiest desgewenst een bedrag. De cadeaubon wordt mooi en feestelijk ingepakt. U kunt een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Salon belangrijke informatie

In verband met het COVID-19 (corona) virus is de salon vanaf 16 maart 2020 tijdelijk gesloten tot en met 28 april. Alle lopende afspraken zijn tot die tijd afgezegd. Als u producten of een cadeaubon nodig heeft laat het weten, ik zorg ervoor dat het klaar staat voor u of in overleg breng ik het langs. Als u vragen heeft ben ik bereikbaar via de e-mail, telefoon of whatsapp. Ik hou u op de hoogte of blijf op de hoogte via Facebook en Instagram.

Huidverbeteringsmassage Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

In mijn salon kunt u ook terecht voor bindweefselmassage, hiervoor heb ik mijn specialisatie. Een bindweefselmassage en/of pincementsmassage verbetert de conditie van uw huid, zorgt voor een mooie stralende huid. Het is een natuurlijke anti-aging massage, fitness voor uw huid. U kunt de massage los boeken, een gezichtsbehandeling bindweefselmassage of in kuurverband.