Baciamibio biologische make-up

In de salon heb ik de make-up van Baciamibio, een kwalitatief hoogwaardige biologische natuurlijke make-up lijn uit Italië van Montalto, een gerenommeerde Italiaanse leverancier van gecertificeerde biologische cosmetica producten. Het is een make-up lijn die mild en zacht is voor de huid en haar mooi verzorgd. De make-up is leverbaar in vele mooie kleuren. De naam Baciamibio betekent ‘kus me bio’  in het Italiaans.

Salon belangrijke informatie

In de salon werk ik volgens de richtlijnen van het Anbos Covid-19 hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon. Indien u vragen hierover heeft licht ik het graag toe. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.

Huidverbeteringsmassage Bindweefselmassage

In mijn salon kunt u terecht voor bindweefselmassage, hiervoor heb ik mijn specialisatie. Een bindweefselmassage en/of pincementsmassage verbetert de conditie van uw huid, zorgt voor een mooie stralende huid. Het is een natuurlijke anti-aging massage, fitness voor uw huid. U kunt de massage los boeken, een gezichtsbehandeling bindweefselmassage of in kuurverband.