Baciamibio biologische make-up

In de salon heb ik de make-up van Baciamibio, een kwalitatief hoogwaardige biologische natuurlijke make-up lijn uit Italië van Montalto, een gerenommeerde Italiaanse leverancier van gecertificeerde biologische cosmetica producten. Het is een make-up lijn die mild en zacht is voor de huid en haar mooi verzorgd. De make-up is leverbaar in vele mooie kleuren. De naam Baciamibio betekent ‘kus me bio’  in het Italiaans.

Dr. Grandel

In de salon werk ik nu ook met de mooie producten van Dr. Grandel. Het zijn mooie, rijke producten van hoge kwaliteit, in harmonie met de natuur, gericht op doeltreffende huidverbetering. Of het nu gaat om hydratatie, pre- of anti-aging of speciale huidbehoeften, met de behandeling van Dr. Grandel bied ik de perfecte verzorging en huidverbetering.

Huidverbeteringsmassage Bindweefselmassage

In mijn salon kunt u terecht voor bindweefselmassage, hiervoor heb ik mijn specialisatie. Een bindweefselmassage en/of pincementsmassage verbetert de conditie van uw huid, zorgt voor een mooie stralende huid. Het is een natuurlijke anti-aging massage, fitness voor uw huid. U kunt de massage los boeken, een gezichtsbehandeling bindweefselmassage of in kuurverband.