Sandra

Mijn filosofie

Puur, eenvoud en kwaliteit, dat is waar ik, Sandra van Ree, gediplomeerd schoonheidsspecialiste aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS, voor sta met mijn schoonheidssalon Puur Sandra Huidverzorging. Door het voortdurend volgen van opleidingen, trainingen en workshops zorg ik ervoor dat mijn kennis up to date blijft en blijf uitbreiden.

Puur…. omdat mijn uitgangspunt is, dat iedereen die dicht bij zichzelf blijft echte schoonheid uitstraalt.

Eenvoud…. omdat de eerste stap voor een gezonde en mooie uitstraling bij de eenvoud van de basis ligt: een goede en op de huid afgestemde verzorging met de instrumenten die we van nature hebben: onze handen.

Kwaliteit…. omdat uw huid alleen het beste verdient.

Van harte welkom

U bent van harte welkom in mijn salon, waar ik u in een ontspannen sfeer, een moment van rust met veel plezier een behandeling geef die bij u past.

Ik help u graag uw huid te verzorgen, te verwennen en deze mooi en in conditie te houden. Verzorging van uw huid zorgt voor een mooie uitstraling en brengt balans voor lichaam, geest en ziel.

Mijn salon is een professionele salon met zorg ingericht, om zo een rustige sfeer te creeëren waar u zich comfortabel en op uw gemak voelt. De salon bevindt zich aan huis op de 1e verdieping.

Ik zie u graag in mijn salon.
Sandra van Ree